28.12.09

anti-stars


Λίγο πριν εκπνεύσει το 2009, μια χρονιά με πολλές ανακατατάξεις, διαβάστε τις προβλέψεις για το 2010 έτσι όπως τις οραματίστηκε και θα τις ήθελε ο one of the people, που ουδεμία σχέση έχει με το θέμα, αλλά είπε να δοκιμάσει την τύχη του, όπως και τόσο άλλοι starολόγοι. Έχουμε και λέμε:
Κριός: Κανονικά σας αξίζει ένα γερό μάθημα για να μάθετε να χαλιναγωγείται τα μοιραία πάθη σας αλλά μάλλον είστε γενικά κωλόφαρδοι, οπότε δεν... Ωστόσο είναι μια χρονιά ριζικών αλλαγών, αφού θα κάνετε απολογισμό και θα αποφασίσετε να αλλάξετε πορεία. Επιτέλους μπας και δουν οι γύρω σας μία άσπρη μέρα.
Ταύρος: Καλοί αλλά αργοί αδερφάκι μου. Το 2010 καλούνται να τρέξουν για να προλάβουν το τρένο, πράγμα αμφίβολο. Πάντως η σταθερότητα της ζωής τους φαίνεται στη νέα εποχή να μην έχει αντίκτυπο, καθώς όλα μπαίνουν στο fast forward.
Δίδυμος: Αγαπημένη μου φίλη Γ. το 2010 είναι η χρονιά των τελικών εκκαθαρίσεων. Ένα καινούριο κεφάλαιο στα προσωπικά και στα συναισθηματικά ανοίγεται μπροστά σου και επιτέλους μετά από δύο χρόνια που βασανίζεσαι θα δεις κι εσύ μια άσπρη μέρα. Στο εύχομαι ολόψυχα.
Καρκίνος: Έλεος, έλεος, έλεος. Αυτό αναφωνεί κάποιος μετά από ένα 24ωρο μαζί σας. Λοιπόν, το 2010 θα αλλάξουν όλα για εσάς. Νέα εποχή, τέλος οι εξαρτήσεις. Τ' ακούς Σ., επιτέλους θα ξεκολλήσεις μετά από τις 15 Σεπτεμβρίου και θα βρεις αλλού ασφάλεια. Από το στόμα μου και στου Θεού τ' αφτί.
Λέων: Α πα πα. Τόσο ψηλά τον αμανέ κανένας άλλος. Εσύ κανονικά έπρεπε να μπεις σε καραντίνα αλλά την γλύτωσες και ανοίγονται νέοι ορίζοντες για εσένα.Αν είσαι καλός μαθητής θα ανταμειφθείς. Σταμάτα πάντως να παίζεις με τα νεύρα του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει.
Παρθένος: Καλά τα πράγματα για τους Παρθένους που θα ζήσουν τον έρωτα το 2010. Επίσης οι κόποι τους επαγγελματικά θα ανταμειφθούν. Σκληρή δουλειά σας περιμένει, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι καλό.
Ζυγός: Επιτέλους έρχεται η θεία δίκη. Ο Κρόνος σας χτυπά την πόρτα κι έρχεται να σας πει ότι όλα όσα κάνατε και δεν είχαν στέρεη βάση, υποχωρούν. Λυπάμαι που πρέπει να σας το πω αλλά αν φοβάστε τις αλλαγές την έχετε πατήσει. Θα τις δείτε από την καλή και την ανάποδη. Αν είστε έξυπνοι θα ξεκινήσετε από την αρχή, αλλά δεν σας το έχω.
Σκορπιός: Λένε ότι είναι η χρονιά σας. Σας το εύχομαι ολόψυχα. Ερωτικά στο τελευταίο τετράμηνο, θα με θυμηθείτε. Προσοχή λίγο στην πόση και την βρώση. Καλή τύχη.
Τοξότης: Εσείς κάντε υπομονή μέχρι το 2011. Τότε θα την δείτε εσείς την άσπρη μέρα. Κατά τα άλλα, πολύ δουλειά, αυτογνωσία, αυτοκριτική, πισώπλατα μαχαιρώματα και δύσκολα οικονομικά. Κρίμα γιατί πολύ συμπαθώ τους Τοξότες.
Αιγόκερως: Ψυχραιμία σύντροφοι. Όλα αλλάζουν. Ό,τι ξέραμε για τους εαυτούς μας πριν, το 2010 το ξεχνάμε. Πιο σοφοί να το πω, πιο γκουρού να το πω, πιο αμπέχωνο να το πω. Πάντως αλλάζουμε θεωρία και στρατόπεδο. Την ακούμε κάπως ζεν αλλά περνάμε δια πυρός και σιδήρου. Να θυμάστε φέτος χτίζουμε το μέλλον.
Υδροχόος: Κανονικά για εσάς δεν ξέρω τι να πω. Λίγο απ' όλα έχει ο μπαξές. Προς την άνοιξη καλύτερα. Σε γενικές γραμμές σχετικά καλά έως αδιάφορα είναι τα πράγματα. Σιγά μην ερωτευτείτε εσείς ποτέ. Επίσης σιγά μην ξεσκιστείτε στη δουλειά. Γενικώς πάντως είστε τυχεροί.
Ιχθύς: Αυτογνωσία είναι το κλειδί της ιστορίας. Επειδή καλή είναι η χρονιά για εσάς και τα επαγγελματικά θα σας προσφέρουν ανακούφιση, πρέπει να κάνετε μια ενδοσκόπηση για να αποφύγετε τις κακοτοπιές ξανά. Όλα καλά και ευαίσθητα όπως πάντα για εσάς.


P.S. 1 Αφορμή γι' αυτό το post, ένα θέμα σε περιοδικό όπου έγραφε ότι το '10 μοιάζει πολύ με το 1930 γιατί έχουμε αυτό το Ταυ μεταξύ των πλανητών και ότι τα παρορμητικά ζώδια τα σηκώνει και τα παίρνει.
P.S. 2 Τί να την κάνεις την ζώνη ασφαλείας αγάπη μου, εδώ έρχονται κοσμοιστορικές αλλαγές. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα πουν τον δεσπότη Παναγιώτη. Όσο για τους υπόλοιπους θα υποφέρουν κι αυτοί, αν δεν αλλάξουν πλευρό.
P.S. 3 Επίσης αν δεν αλλάξουμε κοσμοθεωρία θα μπούμε σε μια σκοτεινή περίοδο, σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο άρθρο σε περιοδικό.
P.S. 4 Είδες που τόσο καιρό το λέω ότι πρέπει να αλλάξει αυτός ο κόσμος, μέχρι και η αστρολογία το παραδέχεται ή μήπως είμαι αστρολόγος και δεν το ξέρω;
P.S. 5 Αυτό το post είναι just for fun.
P.S. 6 Οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι ανυπόστατη και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.Aλλιώς θα ήμουν μάντης και θα είχα χεστεί στο τάλιρο.

16 σχόλια:

"Αισθηματική ηλικία" είπε...

Λατρευω Μαρθα Φρ. και το συγκεκριμένο κομμάτι είναι σχεδον υνος αντάξιος των δυσοίωνων προβλέψεων σου. (Καρκίνος-Σκορπιος μια δω μια εκει ανεμοδερνομαι)

Σ ευχαριστω που επέστρεψες.
Διασκέδασα απίστευτα διαβάζοντας.
Ολοθερμες ευχές για μια ανεξέλεγκτα συναρπαστική χρονιά.

One of the people είπε...

Ανεξέλεγκτα...χα χα χα...
Μα εντελώς...

Hfaistiwnas είπε...

Just for fun!

One of the people είπε...

Hope so...

mahler76 είπε...

θα σου έλεγα κάνα γαλλικό για τα όσα είπες για τους Ζυγούς άλλα έχε χάρη που είναι πρωί και δεν πιστεύω και στα ζώδια.

One of the people είπε...

Επτά χρόνια με Ζυγό άσε να ξέρω κάτι παραπάνω...

DaisyCrazy είπε...

Είμαι Λέων και ξέρω πως δεν είσαι μάντης αλλά έπεσες 100% μέσα σ'αυτή την πρόταση "Σταμάτα πάντως να παίζεις με τα νεύρα του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει." :)

Καλή χρονιά κι όλα να πάνε όπως τα ονειρεύεσαι!
Φιλιά

ΥΓ. η φώτο του μπλογκ είναι απλά ΑΨΟΓΗ!!

travelbug είπε...

μη μας καταδικάζεις όλους για τον έναν!!!βγαίνουμε και σε καλύτερη συσκευασία εμείς οι ζυγοί!:)

One of the people είπε...

@ Daisy Crazy. Ουαου!!!

@ marcella. Εντάξει λοιπόν...I do.

mahler76 είπε...

και ποιός σου είπε ότι είμαστε για σχέση μανίτσα μου?
Δεν ήξερες, δεεεεε ρώταγες!!!

One of the people είπε...

Οχι ρε γαμωτο, δεν ρωτησα.

UrbanTulip είπε...

γιατί κακολογείς τους Λέοντες;;; γιατί δηλαδή;
Το ότι παίζουν άλλοι με τα νεύρα μας, δεν το σκεφτεται κανείς...αχ ειναι μοναχικός ο δρόμος μιας βασίλισσας...! :)

kat. είπε...

καλά μου τα λέτε κύριε λεφάκη μου αλλά είμαι σίγουρη πως ειδικά σε μένα θα συμβούν τα ακριβώς αντίθετα..

τον νόμο του μέρφι τον έχετε ακουστά φαντάζομαι....

One of the people είπε...

Ελα βρε kat. μου...

Παρτο αλλιώς...

the boy with the arab strap είπε...

αντε να δουμε τους νεους οριζοντες που ανοιγονται :))
καλη χρονια να εχεις

tito είπε...

Καλη χρονια!!!!!