25.12.09

Ανήμερα Χριστούγεννα


Δεν είναι πολύ ξεπερασμένη τελικά αυτή η γιορτή στην Ελλάδα; Δεν έχει το σωστό καιρό. Δεν έχει τα σωστά λεφτά. Δεν έχει το σωστό κόσμο. Ούτε καν τη σωστή μελαγχολία δεν έχει. Ξέρεις, αυτήν την δημιουργική. Τίποτα δεν είναι όπως στη Νέα Υόρκη. Λέμε τώρα. Τέλος πάντων, έχω παλέψει πολύ για να μην αφήσω την καντίφλα να με επηρεάσει. Από χθες δηλαδή που βρέθηκα ένα βήμα πριν την οριστική υπερκόπωση και αναγκαστική απόσυρση. Στο μεταξύ όποιον κι αν παίρνω (στο τηλέφωνο) μου λέει ότι όλη μέρα είναι σπίτι με πυτζάμες. Χριστούγεννα με πυτζάμες; Περί ορέξεως... Anyway, αυτό που διαπίστωσα πάντως είναι ότι τα Χριστούγεννα είναι μια κουλή γιορτή, όπου ο καθένας ό,τι θυμάται χαίρεται. Σα να κολλάει το μυαλό από το πολύ μελομακάρονο. Γιατί, πες μου εσύ πως γίνεται να πιστεύει κάποιος ακόμα ότι έχω τη σχέση, από την οποία χώρισα πριν δύομιση χρόνια  Εντάξει, το ομολογώ τους τελευταίους μήνες δούλευα 20 ώρες την ημέρα, και έχασα κάθε επαφή με τους ανθρώπους, αλλά όχι κι έτσι. Τόσο εύκολα ξεχνιέμαι; Επίσης πες μου πως γίνεται να με βλέπεις, να με έχεις απορρίψει στο παρελθόν και τώρα να μου κωλοτρίβεσαι. Μετά συγχωρήσεως. Και τέλος, γιατί πάντα το κακό τριτώνει, να έχεις το θράσος να μου στέλνεις sms μετά από ενάμιση χρόνο, κι ενώ έχουμε χωρίσει με σκοτωμό, να μου πεις ότι τα τραγούδια που παίζω είναι όλα για σένα. Κι αυτό το τρίτο, κάπως μου 'κατσε. Γιατί, με θες και το καταλαβαίνω, αλλά δε θες να ρίξεις και τα μούτρα σου. Και καλά μέχρι εδώ το μεταφράζω το μήνυμα. Θα μου πεις όμως γιατί με πιάνει η ανθρωπιά μου και σου απαντώ, επειδή γιορτάζεις κιόλας, και αντί να πεις ευχαριστώ για το χρόνια πολλά να μου λες πως τα τραγούδια λένε την αλήθεια. Τί νομίζει καλέ ο άνθρωπος; Ότι δεν έχω τίποτα άλλο στη ζωή μου παρά να παίζω τραγουδάκια γι΄αυτόν; Πόσο εγωιστές και κακοί μπορεί να γίνουμε οι άνθρωποι; Μου έχεις πετάξει πριν ενάμιση χρόνο όλη την κακία σου και τώρα συνεχίζεις; Ψιτ κύριος; Πάρτο αλλιώς. Γι' αυτό σας λέω τί τα θέλουμε τα Χριστούγεννα και τις λοιπές αργίες; Άσε που αύριο δεν είναι ανοιχτά τα καταστήματα να πάμε για shopping therapy. Γιατί εκτός του ότι είναι το μόνο Σάββατο που έχω χρόνο μετά από τόσο καιρό, μετά από τόσο κουλά Χριστούγεννα δε βρίσκω άλλο τρόπο να ξεσπάσω. Αχ, αυτή η ζωή, πότε θα στρώσει επιτέλους;

P.S. 1 Επέστρεψα
P.S. 2 Θέλω Galette de roi

P.S. 3 Και Xmas cake

P.S. 4 Kαι ένα μίξερ σαν κι αυτό που έχει ο Παρλιάρος

P.S. 5 Και μια άλλη ζωή για το 2010
P.S. 6 Καλό δωδεκαήμερο σε όλους
P.S. 7 Το τραγουδάκι είναι άσχετο αλλά είναι πολύ δακρύβρεχτο και μ' αρέσει

15 σχόλια:

mahler76 είπε...

και ποιός σου είπε να έχεις ακόμα το τηλέφωνό του και να του στέλνεις και μήνυμα αφού όπως λές τελειώσατε με σκοτωμό?

Αφού τα θέλετε μετά γιατί κλαίγεστε?

Και επειδή το σχόλιο ακούγετε πολύ χωσέ για κάποιον που δεν τον γνωρίζω προσωπικά, σου εύχομαι να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς αυτές τις γιορτές και να βρείς κάποια στιγμή το κουμπάκι το delete.

Υ.Γ: Δεν ξέρω αν αυτό είναι παρήγορο άλλα σχεδόν κάθε μέρα ακούω μια ανάλογη ιστορία. Δεν είσαι ο μόνος. By the way, dude, η πιο καταστροφική σου σχέση ξέρει το μπλόγκ σου? DUDE λέμε!!!!

Hfaistiwnas είπε...

Είδες και εσύ σήμερα Παρλιάρο ε; Και μένα μέφτιαξε! χαχαχα!
Ο καθένας με το χαβά του αυτές τις μέρες, μην δίνεις και πολύ σημασία!
Καλές γιορτές!

Kαλώς επέστρεψες!

One of the people είπε...

@mahler 76. Αγαπημένε δυστυχώς κάποια τηλέφωνα γράφονται κατευθείαν στο μυαλό (πρόσεχε ακούω τι λες από μέσα σου: "τα θέλει κι εσένα ο κώλος σου"). Κοίτα μετά από τόσο καιρό θα ήθελα να μιλήσω σε άλλη βάση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, κάτι σαν λύτρωση ένα πράγμα. Αυτό. Όχι δεν ξέρει για το blog. Α, και επειδή το φιλοσόφησα όλο αυτό ήταν για να εισπράξει επιβεβαίωση και να πολεμήσει τη μοναξιά του. Ήταν ένας τρόπος να πει συγγνώμη πάντως. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Επίσης το επόμενο post μπορεί να σου δώσει μια ιδέα για το πως βλέπω τα πράγματα σήμερα.

One of the people είπε...

@Ηfaistiwnas. Δεν δίνω γιατί γιορτές είναι και ο χαβάς πάει κι έρχεται. Ciao bello.

mahler76 είπε...

καλά αφού δεν ξέρει για το μπλόγκ πως σου πέταξε μπηχτή για τα τραγούδια?

Τελικά εκτός του ότι δεν έχω παρελθόν είμαι τυχερός που το μόνο τηλέφωνο που θυμάμαι είναι του σπιτιού μου χαχαχαχαχα

Όσο για να το να μιλήσεις σε άλλη βάση με τον άνθρωπο αυτό, ρίξε λίγο μια ματιά πόσοι άνθρωποι γύρω σου το έχουν καταφέρει αυτό και θα καταλάβεις πως φρούδες οι ελπίδες.

Λοιπόν, κοίτα να διασκεδάσεις του σκασμού αυτές τις μέρες και το παρελθόν άστο εκεί που είναι.

Φιλιά αγορίνα.

karkinos7 είπε...

Θα σχολιάσω μόνο το άσμα τοο οποίο είναι μαγικό!
Την Καλημέρα μου!
Χρόνια Πολλά!
Χρόνια ζωής!

One of the people είπε...

@mahler 76. Κρατάς μυστικό; Στο ραδιόφωνο δουλεύω.

Από διασκέδαση δε σου περιγράφω. Προχτές πρέπει να με πότισαν γύρω στα 20 υποβρύχια και σφηνάκια.

One of the people είπε...

@gaykarkinos7, χαίρομαι που σ΄αγγίζει αυτό το τραγούδι...merry xmas αγόρι.

UrbanTulip είπε...

και γω σε περιμενω για βολτες στι θαλασσα.
χχ

SK είπε...

Φαίνεται πως μερικά πράγματα αργούν πολύ περισσότερο να ξεθωριάσουν απ'ό,τι θα περιμέναμε.
Πάντως καλά να είσαι, και χρόνια πολλά!

One of the people είπε...

@ urban...Σημερα ηθελα να σου στειλω το εξης sms: Παρε το αεροπλανο, τα Χριστουγεννα δεν ειναι ιδια οπως περσι...

One of the people είπε...

@SK, φαίνεται επίσης πως μερικά πράγματα όσο κι αν θέλουμε δεν ξεθωριάζουν ποτέ και από κανέναν.

mahler76 είπε...

τι δηλαδή δουλεύεις σε ραδιόφωνο που δεν έχει playlist? ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!!!

δημήτρης είπε...

Καλώς μας ήρθες πάλι!!!! Όλοι πάντα επιστρέφουμε στο παρελθόν.... αλλά τουλάχιστον ας προχωράμε μπροστά! Χαρούμενο και χωρίς πισωγυρίσματα το 2010! Σου εύχομαι τα καλύτερα. (ολόψυχα)!

@mahler: έγραψες με τις playlist!!!

One of the people είπε...

@mahler76. Yeap.

@δημήτρης. Χωρίς χωρίς...