23.11.08

shotgun

Πόσες φορές δεν έχεις αισθανθεί ότι κάποιος απέναντί σου τραβά πιστόλι; Πόσες φορές δεν έχεις ακούσει τον ήχο της εκπυρσοκρότησης; Πόσες φορές δεν έχεις νιώσει τη σφαίρα να σε διαπερνά; Κι εσύ, που βλέπεις αλλιώς τη ζωή, να μην μπορείς να αντιδράσεις. Εγώ την τελευταία σφαίρα την έφαγα πρόσφατα. Δε μπορώ να πω, καλά ήταν. Πόνεσε λιγότερο από άλλες. Αλλά μετά από 3 φανταστικές ώρες, που τα είχαμε πει όλα, κι είχαμε παίξει, κι είχαμε γελάσει, κι έλεγα κάτι αλλάζει, πυροβολήθηκα. Κι ήταν και προχωρημένη η ώρα και δεν είχα ανεπτυγμένες άμυνες. Σε άλλη περίπτωση θα έσκυβα, αλλά δεν πρόλαβα. Εντάξει σιγά τα αίματα. Πόνεσε λίγο. Έσφυξα τα δόντια κι είπα πάμε κι όπου βγει. Τόσο καιρό όμως γκρίνιαζα ότι δεν θα βρω αυτό που έψαχνα. Βρήκα κάτι που πλησιάζει. Όλα ωραία. Λες θα βάλω και λίγο νερό στο κρασί μου, και όπου βγει. Κι εσύ με πυροβολείς. Χώρισες λέει πρόσφατα; Πόσο πρόσφατα; Α, τόσο πρόσφατα! Καλά και τί ψάχνεις με εμένα; Α, έχει τελειώσει. Μα, αφού 4 χρόνια ήσασταν μαζί; Τελείωσε. Έτσι λες; Καλύτερα πάντως πυροβολημένος. Είμαι που είμαι, οπότε σιγά και τί άλλαξε. Μια σφαίρα ακόμα. Γελάω πάντως γιατί περιμένω ο χρόνος να δείξει. Ξέρω κι εγώ, ποτέ δεν ξέρεις. Μου 'καψε λίγο τον εγκέφαλο αυτή η σφαίρα και λέω κλισέ. Μια χαρά τα πάω. Έγινα κι εγώ σαν όλους τους άλλους. Πυροβολημένος.

P.S. 1 O έρωτας περνά από το μυαλό. Μόνο που το δικό μου είναι πυροβολημένο πια.
P.S. 2 Χαμογέλα. Αυτό το post γράφτηκε με αφορμή το Shotgun του Dimi Phaze. Α, και για να γελάσουμε επίσης. Δε βαριέσαι. Τα 'χουμε δει όλα πια σ' αυτή τη ζωή. Αργεί και η επόμενη. Αυτή ίσως έχει λιγότερες σφαίρες.

11 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Πυροβολίσμός και μάλιστα χωρίς προειδοποίηση.. άτιμος..

uberbastard είπε...

οχι εκπτωσεις στον ερωτα

UrbanTulip είπε...

παμε να αγοράσουμε αλεξίσφαιρα.

Κώστας είπε...

Όσο κι αν πονάει μερικές φορές πρέπει να το υπομένουμε :(

One of the people είπε...

Κώστα μου, βαρέθηκα να υπομένω τον πόνο. Παρακαλώ μία ένεση νοβοκαΐνης αν σας βρίσκεται. Ηφαιστίωνα, αν ήταν να μας προειδοποιήσουν πριν μας πυροβολήσουν, ο στόχος θα μπορούσε να μετακινηθεί και να τη φάει ξώφαλτσα. Αλλά θέλουν να σε δουν να πέφτεις. Αλλά μετά από τόσες σφαίρες δεν ξέρουν ότι έχουμε πάθει ανοσία και οπως λέει και η Urban Tulip από μέσα φοράμε αλεξίσφαιρο. Uber μου, οι εκπτωσεις αργουν κι εχω δει κατι καρώ παντελονάκια (350 ευρώ το ένα) και περιμένω πως και πως να τα παρω μισή τιμή γιατί δεν νομίζω να τα πουλήσουν. Καλύτερα να τα τρώω σε ρούχα, παρά στους ψυχιάτρους μετά τους έρωτες. Μη γελάς, είμαι πυροβολημένο, είπαμε.

Pink_Fish είπε...

Πόνεσε ε? Είναι που δεν το περίμενες, έλπιζες για κάτι άλλο. Βάλε "βάμμα" στη πληγή..και πάμε παρακάτω

Ανώνυμος είπε...

Πολυ μαυριλα επεσε στο blog σου,παλιες αναρτησεις σου ειχαν αισιοδοξια, χιουμορ.Που πηγε εκεινη η εμπνευση;Γιατι τοση κατηφια,ελεος μας κουρασες.

Hfaistiwnas είπε...

Καλησπέρα..

the boy with the arab strap είπε...

οι κακες συναναστροφες εχουν και τα αναλογα αποτελεσματα , αλλα μαλλον για να γραφεις αυτα ξοφαλατσα σε πηρε η σφαιρα δεν ηταν τραυμα βαθυ , ευκολα θα το ξεπερασεις .

pastlifedreams είπε...

πυροβολημενος εν γνωση .

turigr είπε...

Αν αυτό σε ανακουφίζει λίγο, ξέρεις κανέναν που να μην είναι "πυροβολημένος"; Σφίξε τα δόντια και προχώρα!