25.7.09

σ' ερωτεύομαι θα πει


Ακούω και ξανακούω το τραγούδι του Σταύρου. Το έγραψε μαζί με τον Φίλιππο Γράψα για το νέο του δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Ακούω και ξανακούω το σ' ερωτεύομαι θα πει. Αν υπάρχει ένα τραγούδι για αυτές τις μέρες του Ιούνη, του Ιούλη και του Αυγούστου...είναι αυτό. Γιατί ο έρωτας τελικά είναι να νιώθεις γεμάτος μέσα σου. Με τον άνθρωπό σου να γράφεις το πεπρωμένο.

P.S. 1 Αυτό το τραγούδι αφιερώνεται στον άνθρωπο που μου μαθαίνει τί θα πει πραγματική ζωή.
P.S. 2 Αυτό το τραγούδι ας ταξιδέψει στις καρδιές των ανθρώπων που αγαπάμε, να γλυκαθούν οι ψυχές, να βουρκώσουν τα μάτια, να ζήσουν οι άνθρωποι.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τόσο καιρό εδώ. Όλη τη μέρα μεσα στα cheers και στα mate, ανάμεσα στον capital και στη δουλειά, είχα ξεχάσει οτι χρειάζονται 2-3 ελληνικοί στίχοι για να ξαναγυρίσω εκεί και να καταλάβω εκφράσεις όπως 'η σωτηρία της ψυχής', ή 'ερωτεύομαι θα πει'. Εισαι η ελληνική δόση μου. Και με'εις πρηζώσει να πάω Ιθάκη για να τσεκάρω το Perantzada.

One of the people είπε...

Αγαπημένε μου, να μην πας Ιθάκη για να τσεκάρεις ένα design hotel. Να πας Ιθάκη για να τσεκάρεις την αληθινή ζωή. Και στο λέει αυτό κάποιος που ήταν χωμένος σ' αυτό το γαϊτανάκι που τελικά τον ξύπνησε κάποιος μια μέρα και κατάλαβε ότι το σπουδαίο είναι σαν κοιτούν δυο μάτια και να λαμπιρίζουν από ευτυχία. Και τότε το design και οι λοιπές μαλακίες πάνε οριστικά περίπατο. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις. Το life style είναι μια μεγάλη μπαλαφάρα.

mahler76 είπε...

ήσουν ψώνιο με το life style? να πώ την αλήθεια δεν το είχα πάρει χαμπάρι...καλά είμαι και καινούριος εδώ. Χαίρομαι πάντως που βγήκες από την λούμπα. Να είσαι καλά αγόρι.

Υ.Γ: Τελικά είναι αλήθεια πως όποιος έχει σχέση κόβει το μπλόγκινγ. To τραγουδάκι συμπαθητικό.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα λες καλα, mahler.. Ο ooneof ΗΤΑΝ το lifestyle! :P Κι ελπίζω να είναι λίιιγο ακόμα δλδ, γιατί του πάει, διαφορετικά ας μου δώσει τα balenciaga και τα margiela. Εγώ είμαι ακόμα στο ψάξιμο για το άλλο ζευγάρι μάτια, οπότε, i could use some lifestyle!

Αν έχει γίνει κατι τόσο κοσμογονικό καλέ μου, που να σε'χει κάνει να δεις τα πράγματα τόσο αλλιώς χαίρομαι. Μου φαίνεται πρέπει να κατέβω Ελλάδα για ενα update. a plus tard και bisous.

Artanis είπε...

Καταπληκτικό, και το κείμενο και το τραγούδι το λάτρεψα με την πρώτη...
Νά 'σαι καλά, σε φιλώ...

UrbanTulip είπε...

ποιος ειναι ο Σταύρος;
"γεμάτος μέσα σου". δεν είναι τόσο υπέροχο αυτό το συναίσθημα;;

One of the people είπε...

@ Urban. Ο Σταύρος Σιόλας χρυσό μου!!!

One of the people είπε...

@ mahler76. όχι ψώνιο με την έννοια που το εννοείς.

@ Artanis. Kisses.

UrbanTulip είπε...

α αυτές οι σουίτες στην Αγία Νάπα, οι so nice είναι μάπα. λίγη περισσότερη φαντασία και effort δεν πειράζει.

DaisyCrazy είπε...

ούτε γω τον ειχα ξανακουσει αυτον τον σταυρο. πως λεγεται ο δισκος του;

One of the people είπε...

@ urban. Μάπα; Θα σε ακουσει ο designer και θα σε τσουρομαδισει κακομοιρα μου!

@ Dorothea. Ο δισκος του θα κυκλοφορησει τον Οκτωβριο.