18.8.08

το cheese cake είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο

Αυτή είναι η ατάκα των φετινών διακοπών. Άλλωστε πριν μερικούς μήνες όλα ξεκίνησαν από ένα cheese cake. Έτσι σε έριξα, κι έτσι με έριξες. Επειδή με έβαλες να σου φτιάξω το γλυκό μου, μετά από πολύ καιρό που απείχα από την κουζίνα. Μαγείρεψα μετά από μήνες για κάποιον, και αυτό ήταν very romantic για μένα. Σε αυτές τις διακοπές όμως έφτιαξα cheese cake για τους φίλους μου και όλοι μαζί συμφωνήσαμε πίνοντας Κτήμα Θέμα ότι το cheese cake είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο. Λίγες ημέρες αργότερα, σου το σέρβιρα κι εσένα παγωμένο αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες. Είναι δύσκολο να με πιάσεις ξανά. Έχασες επαφή εμμένοντας στο αλάνθαστο που σε χαρακτηρίζει. Είναι απίστευτο με πόση ευκολία επανήλθες να ρωτήσεις τί κάνω. Είναι όμως ακόμα πιο απίστευτο να με ακούς αλλιώς. Να σου εξηγώ πως όποια λάθη κι αν έκανα δε θέλω άλλο πια. Αρκετές συγγνώμες είπα, αρκετή άρνηση έλαβα, αρκετή κακία. Τώρα ξαπλώνω και νιώθω ανακούφιση. Και οι διακοπές συνεχίζονται. Και δεν θα ξαναφτιάξω cheese cake σε σένα, μόνο στους φίλους. Σε αυτούς που από την αρχή μέχρι το τέλος είναι εκεί. Όχι σε αυτούς που τον εγωισμό τους, οτι κάποιος άνθρωπος βγαίνει από τη ζωή τους, το ονομάζουν τάχα μου φιλία για να έχουν να λένε και να εμφανίζονται. Όπως εσύ, όπως πολλοί άλλοι. Αυτή τη νίκη την χρωστούσα σε μένα. Κι αν σου φανεί πολύ κρύο το cheese cake, καιρός να αναρωτηθείς μήπως κάνεις κάτι λάθος;

P.S. 1 Δεν θέλω να σε εκδικηθώ, αλλά θέλω μια τελεία για να αρχίσει η επόμενη πρόταση.
P.S. 2 Παρέα...για εσάς το cheese cake θα είναι πάντα δροσερό και ελαφρύ. Urban Tulip σ' ευχαριστώ πολύ. Για τη φιλία. Την κανονική, όχι την virtual.

1 σχόλιο:

Ελευθερία Αραβανή είπε...

πολύ χαίρομαι που βλέπω το ψυχοδρόμιο στη λίστα σου...

το cheese cake είναι το αγαπημένο μου γλυκό...θα σε χω στα υπόψιν στο επόμενο πάρτυ να μας φτιάξεις..γιατί εγώ δεν το κατέχω..

φιλιά