17.10.08

σωστές διαστάσεις

Οι μέρες είναι περίεργες. Φοβάμαι. Μη νομίζεις, όχι τίποτα σπουδαίο. Δεν πιστεύω ότι θα πιάσω πάτο ποτέ ξανά, γιατί αυτόν τον έπιασα πριν ενάμιση χρόνο και πάντα όταν κάτι με ανησυχεί σκέφτομαι πώς ό,τι κι αν γίνει, χειρότερα δεν θα είναι. Άσε που δεν θα έρθει η καταστροφή του κόσμου. Ξυπνάω με τη σκέψη του. Αυτή τη φορά όλα είναι στα κουτάκια τους μέσα στο μυαλό μου. Εντάξει, μου αρέσει πολύ αυτό το παιδί. Αλλά τώρα ήρθε η ώρα να γνωριστούμε. Να δούμε αν μπορούμε. Μπορεί και να μην μπορούμε. Ανθρώπινο είναι. Ακόμα πάντως θα ήθελα να μπορούμε. Τόσο απλά είναι όλα. Γιατί καλά τα πάθη, αλλά με κάψανε. Είναι απόφαση μου πια να μην εμπλακώ σε οτιδήποτε αυτοκαταστροφικό. Ξυπνάω με τη σκέψη του γιατί στις 3 τη νύχτα μπήκε στο msn και είδε ότι ήμουν on line και μου έβγαλε μια απίστευτη ζήλεια. Καταλαβαίνεις πόσο πολύ ανοίχτηκε και ανοίχτηκα στο τηλεφώνημα που ακολούθησε μέχρι τις 4 το πρωί (σημείωση: αυτή τη φορά ήξερα να το διαχειριστώ και μ' άρεσε που δεν έχασα την μπάλα όπως σε προηγούμενες περιπτώσεις). Και τώρα θα ετοιμαστώ, με τη μηχανή στους δρόμους της πόλης, μ' ένα χαμόγελο ότι ίσως κάτι αλλάξει στη ζωή μου. Θα δείξει. Δε θέλω να πω μεγάλες κουβέντες. Θα προσπαθήσω, κι όπου βγει.

P.S. 1 Χτες βράδυ ήταν η 3η φορά που συνάντησα εκείνο το περίεργο πλάσμα, που είχα δει στο Ηρώδειο και στο Κ44, βλ. post σε είδα. Αυτή τη φορά εμαθα ποιος είναι. Θες να σου πω; Γνωστός γιος πολιτικού. Καλά πού ζω; στον κόσμο μου; Πάλι ανταλλάξαμε ματιές.
P.S. 2 Είναι απίστευτο τελικά ποιοι άνθρωποι μας κάνουν το κλικ. Αλλά πιο απίστευτο για μένα πια είναι πως χειριζόμαστε τα πράγματα. Εχω εντυπωσιαστεί με το γεγονός ότι αφαιρώντας τον παρορμητισμό συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη παρακαταθήκη είναι η εμπειρία μας από σχέσεις του παρελθόντος.
P.S. 3 Δε με πήρες τηλέφωνο, ελπίζω η Ψ να σε βοήθησε. Δε μπορώ να σε νιώθω μόνη και ταλαιπωρημένη. Εμφανίσου.
P.S. 4 Περιμένω να μου φέρουν ένα μικρό γατούλι μέσα στο Σαββατοκύριακο που είναι κόκκινος. Αυτό είναι ευτυχία.
P.S. 5 H φωτογραφία που άλλαξε είναι προσφορά του tito. Δεν έχω λόγια. Σ' ευχαριστώ. Έτσι άλλαξα και το υπόλοιπο λιγουλάκι. Αυτό έκανα στις 3 το πρωί.

15 σχόλια:

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

Χαίρομαι που αφέθηκες, πιστεύοντας πως η εμπειρία θα σε προστατεύσει από τον ασύλληπτο πόνο του παρελθόντος. Απλά θέλω να σου πω πως ήξερα ένα άνθρωπο, πολύ έμπειρο οδηγό, που σκοτώθηκε από έναν άλλο, αφελή, οδηγό που έπεσε πάνω του. Οι άνθρωποι αυτοκίνητα είναι στο περίεργο μας οδικό δίκτυο…

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Είναι τόσο όμορφο το συναίσθημα του να αφήνεσαι...

One of the people είπε...

@ petro & pavlo. Δεν ξερω αν αφεθηκα ακριβως. Αφηνω απλα το χρονο να δειξει και να με παει οπου ειναι να με παει. Και να τρακαρω, δεν θα ειναι η πρωτη φορα. Θα προσπαθησω να ανοιξω τους αεροσακους.

Ανώνυμος είπε...

Σορι που εξαφανίστηκα...μπήκα σπίτι αργά. Θα σου τηλ σίγουρα το σ/κ.
Σε ευχαριστώ που με νιώθεις. Σημαίνει πολλά.
Όσο για τα άλλα...κάνε βόλτες με μηχανή, σου πάει να είσαι ελεύθερος.
φιλί.

tovenito είπε...

μπορεί να περιμένεις τον μικρό κόκκινο γατούλη, αλλά το κόκκινο που έβαλες και γενικά οι αλλαγές που βλέπω στο μπλογκ με αρέσουν! ντουζ πουάν που λένε και οι φίλοι σου!

αφού μπορείς και διαχειρίζεσαι καταστάσεις χωρίς να κατρακυλάς σου βγάζω το καπέλο! στο ύψος σου!

υγ. πες μας τουλάχιστον ποιανού κόμματος! λολ!

kat. είπε...

Είναι απίστευτο τελικά ποιοι άνθρωποι μας κάνουν το κλικ.

εγώ να δεις!

αλήθεια υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τα γούστα μας;

tito είπε...

Η εικονα ηταν μια ιδεα της στιγμης οπως ιδεα της στιγμης ηταν και ο τιτλος του blog μου 'small fish in the sky'και ασχολουμαι μαζι του σχεδον ενα χρονο.Η εικονα απο οτι βλεπω πραγματικα δενει πολυ καλα με το Blog σου και χαιρομαι για αυτο.

Hfaistiwnas είπε...

Όπως είπες και σε σχόλιο, αφήνεις το χρόνο να δείξει, θα δείξει αγαπητέ μου, μπήκε το νερό στο αυλάκι...

One of the people είπε...

@ tovene. 1. Merci. 2. Μη με βλεπεις ετσι, εχω κατρακυλησει εγω...αστα να πανε. 3. Ν.Δ. ασε σοκ. Δε με φανταζομαι με δεξιο γκομενο ποτε (ξανα). Μια φορα το εκανα το λαθος. Το δις εξαμαρτειν. Αυτη η φραση ειναι πολυ σπουδαια.

@ kat. Δεν ξερω αν υπαρχει εξηγηση, αλλα εγω μη δω psycho και αβοηθητο πλασμα, κολλαω ασχημα.

@ Tito. H εικονα ειναι πραγματικα αντιπροσωπευτικη της περιοδου.

@ Hfaistiwnas. Ναι νομιζω οτι μπηκε το νερο στο αυλακι. Που θα καταληξει δεν ξερω, αλλα εχουμε κατι να ασχολουμαστε. Μετα από την αναβροχια, καλο και το χαλαζι λενε.

kat. είπε...

εγώ να δεις αυτή την περίοδο!
δεν ξέρω πως μπλέκω ρε παιδί μου.
μάλλον δεν το έχω στο ζήτημα της σωστής επιλογής!
ή μήπως τελικά κάνω σωστές επιλογές;;;;

η ιστορία θα δείξει!!!!

SK είπε...

Η λογική λέει, don't overthink it! Νομίζω αυτό τελικά αυτό ακολουθείς κι εσύ, και καλά κάνεις. Αυτό με τη ζήλεια στο msn δεν είναι καλό, κρίμα. Αλλά ίσως ήταν απλώς μια κακή στιγμή του. Best of luck πάντως!!

Hfaistiwnas είπε...

Ε μην το λες έτσι.. όχι "κάτι να ασχολούμαστε", ίσα ίσα μπορεί να γίνει κάτι πολύ καλό.. ;)

brainwaves είπε...

Αναρωτιέμαι αν ο περί ου ο λόγος έχει διαβάσει αυτά που γράφεις :-)

Είναι καλό που δεν έχασες την μπάλα!! Κράτα τον έλεγχο στα χέρια σου και στο μυαλό σου. Όταν πάει προς καρδιά και ακόμα πιο χαμηλά εκεί αρχίζουν τα προβλήματα!

One of the people είπε...

@ hfaistiwnas. Ποιος δεν θελει το πολυ καλο; Αλλα ας μη γελιομαστε, εγω το πολυ καλο που μου αναλογουσε το εζησα για 6,5 χρονια. Τωρα εχω αλλαξει, η προσπαθω να αλλαξω, να γινω one of the people, αλλα μεσα μου δυσκολα μπορω να λειτουργησω με τον τροπο που καλει το gay greek scene.

@ brainwaves. Οχι δεν τα εχει διαβασει, και δεν θα ηθελα να τα διαβασει ποτε. Ειναι πολυ δικα μου, και μ' αρεσει να τα μοιραζομαι μαζι σας. Και στην καρδια να παει, δεν πειραζει. Αν δεν παει στην καρδια τοτε θα ειναι μια μιζερια, και δυστυχως ειμαι εναντια στα ημιμετρα.

the boy with the arab strap είπε...

ποτε μην λες δεν υπαρχουν χειροτερα .
απολαθσε αυτο που ζεις τωρα και ασε τις σκεψεις , καλο σκ.