20.10.08

παρακαλώ περιμένετε

Δεν μπορώ να τον καταλάβω. Το μόνο που μπορώ να αντιληφθώ είναι ότι μιλάμε για περίπτωση. Γι' αυτό κάτι ένιωσα εγώ. Εμφανίστηκε λοιπόν, χωρίς να συμβαίνει κάτι. Και ξαναεμφανίστηκε, αυτή τη φορά σα να συμβαίνει κάτι. Το λάθος του Σαββάτου φυσικά και το φορτώθηκα εγώ. Χωρίς να καταλάβω και το λόγο. Αλλά επειδή από τη φύση μου σηκώνω πολλά βάρη, δεν μπήκα σε περισσότερες κουβέντες. Κατάλαβα ότι δεν θα έβγαζε πουθενά. Αναρωτιέμαι γιατί έχει δημιουργηθεί αυτή η ένταση μεταξύ μας. Δεν βρίσκω άκρη. Ούτε πρόκειται να βρω τελικά. Δεν ξέρω κι αν θέλω. Μου χτύπησε ευαίσθητες χορδές αυτό το παιδί. Να το αγκαλιάσω, να το προστατεύσω, να το στηρίξω. Αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να το δεχτεί εκείνος, αν και αυτό ζήτησε σε μια προηγούμενη κουβέντα. Τέλος πάντων. Έχω χάσει τη μπάλα. Μου είπε ότι θέλει να μου πει κάποια πράγματα γι αυτόν. Θέλει να τα πει μέσω msn. Μου έδωσε και ραντεβού απόψε τα μεσάνυχτα. Κι έτσι περιμένοντας να μπει στο msn, αν μπει, γιατί κρατάω πολλές επιφυλάξεις, είπα να σας πω τα νέα. Πιθανολογώ ότι δε θα μπει. Δηλαδή είμαι σχεδόν σίγουρος. Αλλά νομίζω ότι αυτό θα είναι και το οριστικό τέλος. Τί να θέλει να μου πει άραγε; Μου είπε πάντως να μην βάζω κακό με το νου μου, για εκείνον θα μιλήσει. Και συμπλήρωσε ότι μετά από αυτά που θα μου πει θα αποφασίσω αν θέλω να τον ξαναδώ. Δεν καταλαβαίνω. Αν έρθει σ' αυτό το e-ραντεβού, μάλλον θα μου πει, πόσο καλός είμαι αλλά για φίλος. Τι να απαντήσω; Όπως μου βγει. Η συνέχεια σε υστερόγραφο.

P.S. 1 Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και δεν μπήκε. Ε, βαρέθηκα να περιμένω. Συγγνώμη κιόλας αλλά δεν είμαι παιχνίδι.
P.S. 2 Μπήκε στη 1.30 για να μου πει ότι πρώτη φορά εδώ και καιρό ένιωσε κάτι για κάποιον, αλλά έχει πληγωθεί πολύ και φοβάται. Γι' αυτό δε θέλει να προχωρήσει μια γνωριμία μαζί μου, αφού είναι σίγουρος ότι δεν θα πετύχει. Φοβάται και γι' αυτό δεν κάνει τίποτα με κανέναν, αφού είναι σίγουρος ότι θα στεναχωρεθεί γιατί στο τέλος θα χωρίσει. Μου είπε ότι δεν είναι σωστό να τον περιμένω. Δε θέλει να με ταλαιπωρεί. Είπε πως όλα αυτά δεν είναι για να με αποφύγει, αλλά πως τα λέει αληθινά. Επίσης θα σκεφτεί τί θέλει, αλλά να μην περιμένω.
P.S. 3 Πόσο μαλάκας είμαι; Μ' αυτή τη λογική δεν έπρεπε να προσπαθώ. Έπρεπε να έχω κλειστεί. Ξέρεις τί πέρασα εγώ φίλε μου; Καλά έγραψα σε προηγούμενο post ότι το κλειδώνω. Όχι γιατί πληγώθηκα στο παρελθόν, αλλά γιατί πήξαμε στη μαλακία ρε παιδιά. Πολύ αφελές μου ακούστηκε όλο αυτό και ακατέργαστο. Τελικά ήταν ακόμα ένας βλάκας, ένα κωλόπαιδο ή ένας ψυχάκιας; Κατέληξα ότι ήταν και τα τρία μαζί. Το να θες κάποιον και να φοβάσαι μήπως πληγωθείς δεν είναι έρωτας, είναι συμβόλαιο. Θα μπορούσα να πω κι άλλα, όμως δεν έχει καμία αξία τώρα πια. Οι άνθρωποι είναι εξωγήινοι πια.
P.S. 4 Σήμερα έμαθα ότι ο δεύτερος άνθρωπος, που αγάπησα στη ζωή μου, φεύγει από τη δουλειά του. Στην ανακοίνωση που έστειλε έγραφε ότι με λύπη σταματάει τη συνεργασία του. Άραγε τον απέλυσαν, ή δεν τα βρήκαν καθώς θα ζήτησε πολλά και δεν του τα έδωσαν; Έλεγε μάλιστα ότι θα μπορούμε να τον βρούμε στο προσωπικό του τηλέφωνο. Γνωρίζοντας τα δεδομένα από παλιά, κατάλαβα κάτι περισσότερο γι΄αυτόν, όπως επίσης κατάλαβα ότι δε διαλέγουμε αυτούς που αγαπάμε. Αν μπορούσαμε να τους διαλέξουμε δεν θα ήταν οι λάθος άνθρωποι.

12 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Περιμένουμε ps!
Eλπίζω να μπει, να δούμε τι θα γίνει.. ελπίζω να ακούσεις πράγματα τα οποία θα σε ευχαριστήσουν.. ;)

Hfaistiwnas είπε...

Έχεις δίκιο..
Καλό βράδυ, στάνταρ κάτι θα ξανακάνει.. καλύτερα να κρατάς μια απόσταση..
Φιλιά!

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

Φυσικά και δεν είναι έρωτας. Είναι μια έλξη. Απλή. Στον έρωτα θα είχατε ήδη φύγει σε άλλους γαλαξίες. Δεν θα διαβάζαμε ποστ. Το μπέρδεμα έρχεται όταν δεν υπάρχει έρως. Έχει τελειώσει ή δεν ήρθε ποτέ. Ωραία φοβάται. Ε και; Δικό του θέμα. Αν οι σωστές σχέσεις ήταν εύκολες και πιθανές, τότε όλοι θα ήμασταν με ένα άνθρωπο από τα 15 μας μέχρι το τέλος της ζωής μας. Πάντως να ξέρεις πως παρακολουθώ την ιστορία σου σαν Lost. Περιμένω εξέλιξη. Μάλλον θα ξαναστείλει.

uberbastard είπε...

Ποσο αδερφιστικο μου φαινεται το επιχειρημα, φοβαμαι μην πληγωθω! Ειδικα απο ατομα που εχουν ζησει την πιο safe and risk free ζωη. Τον λυπαμαι. Δεν του αξιζεις ουτε εσυ ουτε τα good looks που εχει

the boy with the arab strap είπε...

ξεπερνατο γρηγορα .

One of the people είπε...

Ενταξει παιδια...αυτα εχει το να εισαι gay single στην Αθηνα. Το ξεπερασα. Δηλαδη, πολυ ασχοληθηκα. Δεν μπορω τους δειλους.
Α, ειμαι free σε προξενια. Lol!

kat. είπε...

κοίτα να δεις.
κάποτε και εγώ το είπα αυτό! ας μην προχωρήσω με τον π. γιατί δεν θα οδηγήσει πουθενά.. έψησα τον εαυτό μου πως έτσι έπρεπε να γίνει! διότι δεν ήθελα να με δω ξανά να κυλιέμαι στα πατώματα κλαίγοντας! όμως ύστερα από σκέψη και βλέποντας πως τον θέλω πραγματικά υπέκυψα.. φυσικά τις σκέψεις μου ποτέ δεν του τις είχα αποκαλύψει. οτι σκεφτόμουν το κράτησα για τη πάρτη μου.
θέλω με το παραπάνω παράδειγμα να σου πω, πως ήταν βλακεία του, που σου το είπε αλλά τελικά αν μπει στην διαδικασία να το σκεφτεί, θα καταλάβει πως αξίζει τον κόπο. οπότε.. θα προχωρήσει μαζί σου! αν δεν το κάνει πάει να πει πως δεν μπορεί να τα βρει με τον ίδιο του τον εαυτό, πόσο μάλλον με εσένα!
δεν είσαι παιχνίδι κανενός!
ας σκεφτεί.. και ας αποφασίσει!

θεέ μου.. πολλά είπα πάλι ε; παρθένος με ωροσκόπο σκορπιό! τι περιμένεις;

One of the people είπε...

@ kat. Δεν θα οδηγουσε πουθενα απο την δικη του πλευρα. Γιατι προφανως ζει με τα φαντασματα του. Εγω ειχα ολη την καλη διαθεση. Κι απο την αλλη δεν θα αναλυσουμε τα αυτονοητα. Ετσι ειναι οι σχεσεις. Δοκιμαζεις κι οπου σε παει. Τι σημαινει μη πληγωθω. Εγω ας πουμε δεν υπηρχε περιπτωση να πληγωθω αν δεν τα βρισκαμε; Ξερεις τι κλαμα εριξα εγω χτες για καποιον που δεν ηξερα καλα καλα; Καποιον να με κανει να γελαω θελω. Εσυ;

Spacie είπε...

lol

afraid to live cause i might get hurt
i'll sit here nice and tight and slowly wait for death

δεν χρειάζεται καν ανάλυση ουαν

kat. είπε...

και εγώ αγάπη μου.. το ίδιο ακριβώς! να με κάνει να γελάω και δίπλα του να ξεχνάω τα πάντα..
μην μου στεναχωριέσαι.
το υπόσχεσαι;
όπως μου λέει και μια φίλη μου "ένας άνθρωπος στην ζωή μας θα είναι ο καλός", όλοι οι άλλοι απλώς θα προσπεράσουν..
ας περιμένουμε! ξέρω γω;;
τι λες;

One of the people είπε...

Συμφωνω... Αλλα τωρα μολις σκεφτομουν οτι υπηρξα με εναν ανθρωπο πολλα χρονια, μηπως ηταν τελικα αυτος ο δικος μου και δεν θα υπαρξει αλλος;

kat. είπε...

καλύτερα σκέψου πως αν ήταν όντως ο δικός σου άνθρωπος θα ήταν ακόμα δίπλα σου..
γενικά η ιστορία μου δίδαξε πως σε τέτοιες ιστορίες καλό είναι να χαλαρώνεις και να περιμένεις.. όσο μπορείς! όταν βιάζεσαι για κάτι συνήθως κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και οδηγείς τον εαυτό σου στο χάος. τα βλέπεις όλα μαύρα. νομίζεις πως δεν σε θέλει κανείς. κλαις κτλ. αν όμως χαλαρώσεις λίγο και φερθείς ψύχραιμα τοτε το παιχνίδι θα γυρίσει υπέρ σου.
και δεν μου λες; αυτός είναι πιο έξυπνος από εσένα; δεν νομίζω.. αντιμετώπισε τον όπως και εκείνος εσένα και τότε θα δεις τα αποτελέσματα..
ξέρεις τι κλάμα έχω ρίξει εγώ; ξέρεις πόσες φορές έχω ρίξει εγώ την θέση μου και έχω κάνει το πρώτο βήμα;;
το αποτέλεσμα ξέρεις ποιο ήταν; κάποια στιγμή εγώ βαριόμουν να τρέχω και ο χ, π, ψ.. που είχε μάθει να τον παρακαλάω τρελαινόταν.. και ενώ εγώ είχα ξενερώσει ο τύπος ΠΑΝΤΑ έτρεχε πίσω μου! πάντα όμως..
γι αυτό σου λέω. χαλάρωσε, κάτσε αναπαυτικά και δες τι θα συμβεί!
το ξέρω βέβαια πως στα λόγια όλοι καλά τα πάμε, στην πράξη αρχίζουν τα δύσκολα..
αλλά δεν νομίζεις πως κάποια στιγμή θα πρέπει και εσύ να κλείσεις πονηρά το μάτι στην ζωή;;