24.10.08

non paper

Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Κι εκεί που καθόμουν και σκεφτόμουν ποια θα είναι τα επόμενα post μου, είδα κάποιον. Γύρω κόσμος, πολύς. Τον κοίταζα, και με κοίταζε. Διακριτικά αυτός, εγώ λίγο πιο απροκάλυπτα. Σε πίστα ήμασταν. Μαθαίνω ότι είναι αυτός που υποψιαζόμουν. Έχουμε μιλήσει για δουλειά στο τηλέφωνο δύο φορές. Έχουμε ανταλλάξει ένα mail στο facebook (είχε γεννέθλια, κι είπα να είμαι καλός prίστας). Μας σύστησαν απλά και φεύγοντας τον καληνύχτισα. Εκεί είδα ότι φόραγε μία μάρκα άγνωστη στην Ελλάδα που λατρεύω. Παρακολουθώ πολλά χρόνια τη δουλειά του. Έχω μια εικόνα γι' αυτόν. Κι εκείνος ίσως για μένα, διότι πριν προλάβω να του πω ποιος είμαι με κατάλαβε. Είμαστε συνάδελφοι σε διαφορετικά μέσα βλέπεις. Μαθαίνω επίσης ότι είναι free. Τι κάνουν; Σε ρωτάω να μου πεις τι κάνουν. Είναι χρόνια που ήθελα να συναντήσω αυτόν τον άνθρωπο. Όχι με κάποιο σκοπό. Και τον συνάντησα, και θέλω να τον ξανασυναντήσω. Φταίει που τον ξέρω από τη δουλειά του, ή η ανάγκη μου να ερωτευτώ με οδηγεί; Ξημερώματα Παρασκευής και κάτι μου έκανε. Άντε να κλείσω μάτι τώρα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πάντως δικαιολογίες για να τον πάρω τηλέφωνο στη δουλειά και να του ζητήσω άσχετα δεν έχω. Και πώς γίνεται να πλησιάσεις έναν άγνωστο μου λες; Πάντως για το μόνο πράγμα που χαίρομαι την ελευθερία μου, είναι ότι ζω και προσπαθώ να ζήσω πράγματα που έκρυβα κι από εμένα. Και η ζωή πως τα φέρνει και πέφτεις πάνω σ' αυτά. Ξώφαλτσα, αλλά πέφτεις. Τουλάχιστον ξέρω ότι προσπάθησα, να πλησιάσω.

P.S. 1 Αυτή η πόλη είναι μικρή και μεγάλη ταυτόχρονα. Ίσως.
P.S. 2 Μαύρα τα μαντάτα. Μου μίλησε στο facebook. Έπιασε το κόλπο. Αλλά τελικά he is in a relation ship. Τα 'χει αυτά η γαμημένη η ζωή. Ωραίο είναι και το σκίρτημα. Κι ας κρατάει μερικές ώρες. Ας ξαναγυρίσω στα post που σκεφτόμουν. Είμαι αφελής τελικά.

10 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

αααα αφού δεν γίνεται με άλλο τρόπο, με το facebook βρε, αν και εγώ το αποφεύγω σαν το διάολο το λιβάνι, κάνε κάτι από εκεί για αρχή..
ε;
Καλημέρεςςς!!!!!!!

Unknown είπε...

Μπορείς να ρισκάρεις εκδηλώνοντας διακριτικά το ενδιαφέρον σου. Μπορεί το facebook να είναι "του διαβόλου" αλλά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμο

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

Να κάμω μια πρόταση; Πάρε τηλ ή στείλε μνμα στο facebook και πες ,απροκάλυπτα όπως κοίταζες, «Πάμε για ένα καφέ σήμερα στο…(όποιο να ναι);» Μια απάντηση είναι όλο και όλο… Αλλά θα τα καταλάβεις όλα!
Άσχετο, που τον θυμήθηκες τον Daho;

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Νομίζω ότι ο Ethan, σου λέει τι να κάνεις!!
Καλημερούδια

One of the people είπε...

Ξυπνησα και σκεφτηκα οτι δεν ειναι ευκολη ουτε η περιπτωση ουτε η κατασταση. Κι επιπλεον σε αυτα δεν εχω και πολυ θρασος. Οποτε αρκεστηκα σε ενα ακαταλαβιστικο status στο facebook. Ας μην ξεχναμε οτι μπορει να τον χρειαστω επαγγελματικα, κι αν κανω κατι λαθος, μαλλον θα μου κοστισει. Daho και ξερω ψωμι Petro που θελεις την απολυτη καταστροφη μου. Χαχαχα...

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

Μα πόσο κομβική θέση έχει ο πούστης(σορυ για έκφραση); Να τον χρειαστείς μια, να τον χρειαστείς δυο, πόσες πια; Δηλαδή με αυτό τον τρόπο απορρίπτεις οτιδήποτε από τον επαγγελματικό σου χώρο! Στο κάτω κάτω αυτός σε κοίταγε; Ναι,ναι,ναι!!! Πω, πω… Θύμισε μου να σου κάμω μιαν ψυχανάλυσην!

kat. είπε...

επιτέλους και κάτι ευχάριστο!
αχ! και τι δεν θα έδινα για να ενθουσιαστώ και εγώ! ξανά!

One of the people είπε...

@ πετρος. Μετα το τελευταιο σου ποστ θελω κι εγω να σου κανω ψυχαναλυση.

@ κατ. Νομιζω εχω καταντησει γραφικος. Ενθουσιαζομαι με το παραμικρο. Ο κρεμασμενος απο τα μαλλια του πιανεται, το ξερεις αυτο;

.......marmarigi....... είπε...

και που ελαβε χωρα αυτη η συναντηση , μηπως σε χθεσινο παρτi:)))
κλειστο αυτο το γαμημενο το facebook μια βλακεια ειναι .
ενω ξερεις που δουλευει πηγεναι και περιενε τον απεξω απο τη δουλεια και μολις τον δεις μιλα του (κανε πως περασες τυχαια απο εκει).

kat. είπε...

το ξέρω αλλά δεν σημαίνει πως δεν θέλω να μου συμβεί ξανά και ξανά και ξανά..
αγαπημένε φίλε και συνάδελφε είναι σπουδαίο πράγμα ο έρωτας! γιατί να μην τον διεκδικήσουμε;

να σου πω κάτι;
είμαι πολύ χάλια αυτό το διάστημα! θέλω κάποιον που δεν ξέρω αν με θέλει! τη μια είμαι σίγουρη πως αισθάνεται κάτι, την άλλη νομίζω πως αδιαφορεί για μένα! τραγικό! μακάρι να μην είχα τίποτα στο μυαλό μου και να ένιωθα ελεύθερη να ψαχτώ αριστερά και δεξιά! διότι δεν σου κρύβω πως ενώ νιώθω πως θα κάνω κάτι με κάποιον άλλο, κάτι συμβαίνει και με ξεσηκώνει ο άλλος!
τέλος πάντων!
αυτή είναι μια συζήτηση που μάλλον θα την κάνουμε κάποια άλλη στιγμή, ίσως μέσω μέιλ!