2.1.09

Post-it

Έφυγε. Επιτέλους. Τί ήρθε; Θα δείξει. Κρατάω μέσα μου θαμμένη μια μελαγχολία και μια μοναξιά. Έχω ένα συναίσθημα να ξεπεράσω. Νομίζω ότι θα με καταβροχθίσει η καθημερινότητα και δεν θα καταφέρω να επαναδομήσω τη ζωή μου, ως single. Αυτό είναι το new year resolution μου. Μαζί με κάποια ακόμα που όμως ξέρω ότι είναι του χεριού μου. Να θωρακίσω τον εαυτό μου, θα προσπαθήσω για να είμαι παντός καιρού. Όχι ότι δεν τα κατάφερα μέχρι τώρα, αλλά για να μη μ' αγγίζει τίποτα. Όχι αναίσθητος δεν θα γίνω, μη τρομάζεις. Απλά να επιβιώνω καλύτερα. Γιατί θα έρθουν κι άλλα δύσκολα. Έτσι λοιπόν, στο post-it του ψυγείου μου έγραψα να θυμηθώ να μη λυγίσω. Για μένα. Καλή χρονιά!

P.S. 1 Sms: Δεν ξέρω για εσάς, αλλά για μένα το 2008 η σελίδα γύρισε... Ας είναι το 2009 η χρονιά που ο καθένας θα γράψει στη δική του λευκή σελίδα ό,τι ονειρεύεται. (Έτσι νιώθω ότι έχω μια λευκή σελίδα μπροστά μου)
P.S. 2 Sms: Σού εύχομαι τα καλύτερα για το 2009 γιατί πραγματικά το αξίζεις και το αποδεικνύεις για άλλη μια φορά και από αυτό το υπέροχο μήνυμα, ότι "παίζεις" σε άλλη πίστα πια. Με αγάπη, η "ψ" σου! (Σ' ευχαριστώ για όλα, από καρδιάς)

6 σχόλια:

travelbug είπε...

kali xronia ke na ti zografisis me ta xromata pu thes...

Hfaistiwnas είπε...

Άρχισες να γράφεις στα ποστ ιτ!
Δεν θα λυγίσεις! Στο εύχομαι, θα ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια του χρόνου!!!

apparos είπε...

Καλή χρονιά! Ότι επιθυμείς!

Αυτά που είναι του χεριού σου εννοείται προσπάθησε να τα πετύχεις και μην προδικάζεις αυτά που πιστεύεις πως δεν περνάνε από το χέρι σου!

Αισιοδοξία! Τα sms γεμάτα ενέργεια!

sloboda είπε...

και του χρόνου τέτοια εποχή να διαβάζεις αυτό το ποστ και να λες...μπράβο μου τα κατάφερα....τα φιλιά μου..

tovenito είπε...

όλο σελίδα αλλάζουμε ρε γμτ και όλα στα ίδια γυρνάμε. μήπως να κάψουμε το βιβλίο όλο;
καλή σου χρονιά!

kat. είπε...

εγώ πάλι σε post it (αγαπημένο χαρτάκι/ να ζήσει αυτός που το ανακάλυψε γιατί χωρίς να το ξέρει έχει βάλει σε τάξη την ζωή μου) έχω γράψει το εξής:
να μην ξεχνώ να ζω! έστω την μισή μέρα από κάθε 24ωρο που ανοίγω τα μάτια μου.
να είσαι πάντα καλά..
καλή χρονιά! καλή θα είναι.. θα το δεις!