2.6.09

άτακτες καταστάσεις


Πίστευα ότι σήμερα θα έπαιρνες τηλέφωνο. Πέντε ημέρες πέρασαν. Και ήρθε η απογοήτευση. Γιατί εσένα σε πίστεψα αλλιώς; Κανείς δεν ξέρει και δεν θα μάθει τί μεσολαβεί. Αν με ρωτάς, ξέρω πως θα προσπαθήσω μία τελευταία φορά. Έτσι, για την τιμή των όπλων.

Γιατί οι άνθρωποι είναι τόσο δύσκολοι όταν συνεργάζονται; Γιατί κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους; Γιατί δεν εκτιμούν τη δουλειά του άλλου; Και κυρίως γιατί λατρεύουν την εξουσία;

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πάω τριήμερο και να μην ψηφίσω. Γυρίζεις την πλάτη στην πολιτική και τους τιμωρείς τάχα μου απέχοντας; Μάλλον έτσι τους αφήνεις ελεύθερους, αφού δεν ασχολείσαι μαζί τους, να αλωνίζουν και να κάνουν ό,τι θέλουν. Πέστε μου, τα έχετε λύσει όλα τα βιοποριστικά σας θέματα που δεν σαν ενδιαφέρει ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σας;

Βαριέμαι αύριο βράδυ να κάνω pr στον εαυτό μου. Και μετά έχω κι ένα προξενιό. Γιατί να μην φάμε ένα πιάτο φαΐ χωρίς να πρέπει να είμαστε κάπως; Είναι αυτό το άγχος που με πιάνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Έφτασα μάλλον σε ηλικία γάμου, και οι φίλοι μου, μου το λένε με τον τρόπο τους. Μου κάνουν προξενιά. Και το ράφι ρε παιδιά άδειο θα μείνει;

Σήμερα παίχτηκε μαλακία. Με πήρε ο ύπνος και δεν πήγα προπόνηση.

Αν πάει έτσι το καλοκαίρι, την κάτσαμε τη βάρκα.

Θα ασκήσω αυστηρή οικονομική πολιτική στον εαυτό μου. Όσο σκέφτομαι τα κερατιάτικα που θα μου πάρει πάλι η Εφορία, φρικάρω. Θα πάω στις Σεϋχέλλες. Τέρμα.

Η απογοήτευση και η ευτυχία είναι δύο άκρες στο ίδιο τεντωμένο σχοινί.

Νιώθω μία στασιμότητα.

Δεν μ' αρέσει να βλέπω τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να υποδύεται τον πολιτικό. Ένας πολιτικός δεν είναι jeun premier. Κι ένας jeun premier δε μπορεί να είναι πολιτικός. Ομορφόπαιδο Αρίστο μπες στο μαγαζί και κλείστο.

Και στο τέλος χάλασα και τη διατροφή. Έφαγα super chocolat Fauchon. Καλύτερο κι από το sex.

P.S. 1 Είδες τί μπορεί να σκεφτεί και να κάνει κάποιος την 1η Ιουνίου;
P.S. 2 Και τόσα άλλα που δεν θυμάμαι.

P.S. 3 Τϊποτα δεν είναι στεγανό σ' αυτή τη ζωή. Το νέο μου moto. Όλα γίνονται για να ανατρέπονται. Από τους ανθρώπους και τη ζωή τους.

P.S. 4 Κι είναι ωραίες οι ανατροπές. Αλλά πού είναι οι ρημάδες;

14 σχόλια:

the boy with the arab strap είπε...

perimeneis apantiseis , den prokeitai na vreis , min asxolise me tous anthropoys , tha se pligwnoyn panta , prospathise mono gia ta oneira sou .

"Αισθηματική ηλικία" είπε...

Τι ωραία λόγια. Και πόσο πιό πολύ πληγώνουν άραγε σαν παραμένουν λόγια. Ωραίο μότο. Ειπώνεται αυθόρμητα άραγε , η μέσα απο την αεροστεγή κονσέρβα ασφαλείας σου?
Οχι τίποτε άλλο αλλά για να παραμείνει στεγανό μη πειράξει τα επερχόμενα ..προξενιά. -))
Μη μασας. Εισαι σε καλό δρόμο. Καλό μήνα.

One of the people είπε...

~~~...~~~, πώς μπορείς να μην ασχολείσαι. Κινούνται γύρω σου. Σου μιλάνε. Οι κινήσεις τους σε επηρεάζουν.

"Αισθηματική ηλικία" , διαβάζοντας το σχόλιο σου, θέλησα να πετάξω το ανοιχτήρι της κονσέρβας μου, γιατί μου έκανε πικρόχολο. Μετά είπα να ακολουθήσω τη συμβουλή σου. Να μη μασήσω.

Jenna Maroney είπε...

I couldn't agree with you more on politics my dear!
You are soooo right!
Everyone should vote so they are responsible for the outcome, whatever that is, good or bad! We deserve what we get!
Ronald Reagan made a really bad start if you ask me! At least he went all the way! This K.M. character got "burnt" for no reason!

One of the people είπε...

Responsible. I believe we don't know this world here in Greece (Psorokostaina u know).

Spacie είπε...

mporeis na pas 3mero gia na psifiseis
that's what i'll do
vevaia den ksero akomi ti na psifiso but ok :)

One of the people είπε...

Spacie, ΑΚΕΛ δαγκωτό!

tovenito είπε...

τελικά πήρες τηλ;
ή θα το φας το προξενιό κατάμουτρα;

One of the people είπε...

δεν πηρα τηλ. Ολοι λενε να παρω μετα τις εκλογες που θα γυρισει απο το χωριο του. Αυτος γιατι δεν πηρε ομως; Αυτο μ ανησυχει καπως.

Επισης θα το φαω και το προξενιο αποψε. Πλακα θα εχει.

apparos είπε...

"Αυτος γιατι δεν πηρε ομως; Αυτο μ ανησυχει καπως."
Γιατί να μην αναρωτήθηκε το ίδιο; :P

One of the people είπε...

Αναρωτηθηκε αλλα ειναι δυσκαμπτος παρθενος...

UrbanTulip είπε...

ε δεν πήρες, δεν πήρε. Ξέρεις αυτό το "μια εσύ, μια εγώ", ειδικά όταν δεν έχεις να χάσεις κάτι και ειδικά όταν δεν είσαι ερωτευμένος, δεν πρέπει να παίζει. Κάνεις παιχνίδι.
Προξένιο ακούω...Με γλυκό κουταλιού ή χωρίς;

One of the people είπε...

Ειπαμε. Θα παρω σε μια εβδομαδα που θα γυρισει απο το χωριο. Για την ωρα ασχολουμαι με το προξενιο που την πατησε. Εμ, ας προσεχε τι το ήθελε να έρθει. Εγώ φταίω που με θέλουν. Περιττό να σου πω ότι χθες σε σκεφτομασταν ολη νυχτα, το καλυτερο Apple mojito! Σε περιμένουμε για να το απολαύσουμε μαζί σου.

mahler76 είπε...

το ράφι είναι δικό μου και δεν θέλω κουλά.