21.7.09

προσεχώς


Μετά από μια μεγάλη και τυχαία, όχι και τόσο βέβαια, απουσία γυρίζω στην πόλη. Το αυτοκίνητό μου μέσα στην άμμο και στο λιμάνι του Πειραία πολύς κόσμος. Χαμός. Ζέστη, κόρνες, ιδρώτας, άσχημα κτίρια, σύγχρονη Ελλάδα, τουρίστες, εγώ ηλιοκαμένος. Να μην ξέρω από που να ξαναφύγω. Πού ζούμε; Γιατί δεν τα παρατάω να φύγω; Γιατί; Πίσω στο σπίτι. Όλα τακτοποιημένα. Πολλές ημέρες μακριά από υπολογιστές και λοιπές τεχνολογικές ανοησίες. Ήμουν εγώ και η θάλασσα. Τώρα πάλι πίσω. Ανοίγω τον υπολογιστή. Ξεκινάω να γράφω...Προσεχώς. Ακόμα ένα καλοκαίρι αλλαγών, αποφάσεων, σκέψεων. Κι αυτό το: η θάλασσα κι εγώ και η άμμος ανάμεσά μας πολύ θέλω να το ζω. Για να πάρεις μια ιδέα για τα προσεχώς. Τώρα βέσπα, κέντρο πόλης, χρωστάω ένα χαμόγελο κι ένα φιλί, γιατί όταν φεύγεις κάποιος πάντα σε περιμένει.

8 σχόλια:

atas8alis είπε...

Kalh epanentaksi sti poli!

Hfaistiwnas είπε...

Καλή επιστροφή!
Χαμόγελο και φιλί, ελπίζω να ακούσουμε κάτι καλό! :)

the boy with the arab strap είπε...

ποσο δυσκολη ειναι η προσαρμογη οταν επιστρεφεις απο καπου που εχεις περασει καλα και ειδικα οταν εισαι κοντα στη θαλασσα . καλως επεστρεψες λοιπον .

SK είπε...

Μακάρι να πέρασες καλά στις διακοπές σου, και να ξαναδιαβάσουμε πάλι τα ενδιαφέροντα κείμενά σου.
Καλώς σε ξαναβρίσκουμε!

Artanis είπε...

Ωστε γι αυτό έλειπες...Αρκεί που πέρασες καλά...
Σε φιλώ, καλημέρα...
(Υ.Γ. Η μουσική πανέμορφη όπως πάντα...)

mahler76 είπε...

και τι δεν θα έδινα γι 10 μέρες χωρίς τεχνολογία...καλώς όρισες.

One of the people είπε...

ώστε, γι αυτό έλειπα...
Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室