16.10.08

24 ώρες και ένα τηλεφώνημα μετά

Λοιπόν. Μάλλον το παιχνίδι δε με καλύπτει. Ανέκαθεν δεν μου άρεσαν οι φιοριτούρες, το κρυφτούλι και το τσεκάρισμα. Αποφάσισα να αφήσω τον αυθορμητισμό μου ελεύθερο, όπως κάνω πάντα. Άλλωστε είναι ωραίο να μη φοβάσαι τη φωτιά. Μετά από τόσο καιρό ενθουσιάστηκα και χάρηκα κι εγώ. Να μου πεις μια γνωριμία ήταν. Υπάρχουν γνωριμίες και γνωριμίες, αυτή ένιωσα πως ήταν διαφορετική. Τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά. Δεν είπα να βάλουμε fast forward, αλλά όταν κάποιος ενδιαφέρεται κάνει μία κίνηση. Εγώ έτσι ξέρω. Anyway, αφού δεν πήρε τηλέφωνο, πήρα εγώ. Πάλι το γνωστό χαρούμενο στιλάκι σα να μην τρέχει τίποτα. Και μετά εξαφανίστηκε, ενώ είπε ότι θα πάρει.
Ε, λοιπόν σε γελάσανε, αν νομίζεις ότι θα κυνηγήσω. Ότι θα με τσεκάρεις, κι ότι θα έχεις το πάνω χέρι. Έπαψα να πιστεύω σε αυτά τα ανώριμα κολπά. Κι επίσης δεν έμαθα να είμαι looser και να ζω σα looser σ' αυτή τη ζωή. Μπορώ κι εγώ να σου δείξω το υπερεγώ μου, και πίστεψέ με δε θα σου αρέσει. Δεν κολλάω με το φτύσιμο. Ούτε είσαι καλό άρωμα για να είσαι σε μικρές δόσεις. Έτσι διέγραψα τον αριθμό σου για να μην μπω στον πειρασμό να σου ξανατηλεφωνήσω, και αποφάσισα ότι μάλλον δεν είμαι εγώ για τέτοια. Κάποια στιγμή θα συμβεί και θέλω να είναι αμοιβαίο. Να υπάρχει ανταπόκριση. Κάποια στιγμή που εγώ θα ανταποκριθώ και θα ανταποκριθεί και εκείνος, που θα είναι απέναντι. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Κι όχι τίποτε άλλο, ξέρω ότι θέλεις κι εσύ. Αλλά πάλι το γνωστό σενάριο. Με φοβάσαι, δε με φτάνεις, τρομάζεις γιατί νομίζεις ότι υπάρχει χάσμα. Λέω όμως αυτή τη φορά να μην εθελοτυφλώ. Όσα σημάδια καλά και κακά έχω θα τα βάζω πάνω στο τραπέζι για να ξέρω τί μου γίνεται. Για ένα πράγμα πια είμαι σίγουρος, θέλω να ερωτευτώ και να με ερωτευτεί ο σωστός άνθρωπος, αυτός που με τον οποίο θα είμαστε ευτυχισμένοι μαζί.

P.S.1 Σήμερα προέκυψαν ακόμα δύο δουλειές. Έλεος, πότε θα προλάβω να ζήσω.
P.S.2 Οδηγούσα και σκεφτόμουν ότι κάποτε είχα σχέση και δούλευα λιγότερο, αλλά ένιωθα ότι είχα χρόνο για μένα. Σήμερα έχω μόνο χρόνο για τη δουλειά. Έτσι πάει η ζωή όμως.

10 σχόλια:

brainwaves είπε...

Άστα όλα στην τύχη. Θα απαλλαγείς από περιττά άγχη...

Καλό ξημέρωμα :-)

Hfaistiwnas είπε...

Έτσι έγινε ε; Αν εξαιρέσουμε ότι μπορεί κάτι να του έτυχε, απλά αλλάζουμε ρότα.. για αλλού..
Αυτό το αμοιβαίο.... στο εύχομαι!!! :)
Καλημέρα!!

Spacie είπε...

sex politics?
nope, doesn't work

if he likes u if u like him u let it show from the start

fast forward

tovenito είπε...

το σημαντικό είναι να τα έχεις καλά με εσένα. ότι τουλάχιστον ότι αισθάνθηκες του το έδειξες ή το προσπάθησες..
πάντως 24 ώρες είναι σχετικά λίγες για να βγάλεις συμπεράσματα τελεσίδικα! φιλιά!

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

ok me to tilefwno kala ekanes. Alla to "Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε" den kserw an isxyei. Paidia eimaste kai paizoume. Anwrimo nai. Vges ligo eksw. Oxi ekei pou pas logo douleias. Allou. Mono gia sena. Savvatokyriako erxetai kai oloi tha vgoun me diathesi na flertaroun. Kane paixnidi. Tha maste kai emeis kapou trigirw gia ypostiriksi.

One of the people είπε...

@ tovene. Δεν ειναι τελεσιδικο. Απλα δεν μ' αρέσει το κρυφτό. Νομιζω ότι κατάλαβε τι ένιωσα, ας το κάνει ότι θέλει. Θα δειξει...

@ πέτρος. Μπορει και να εχεις δικιο. Να ειμαστε παιδια. Και γι΄αυτο φερόμαστε ετσι. Αλλα οταν θες καποιον, τον θες και το προσπαθεις.

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Αν είναι να 'ρθει θα 'ρθει, διαφορετικά θα προσπεράσει. Όσο εγώ το κυνηγούσα δεν γινόταν τίποτα. Ίσως το μύριζαν στον αέρα. Όταν σταμάτησα να το κυνηγάω ήρθε από μόνο του, και έχει μείνει 14 χρόνια.

One of the people είπε...

Μα δεν το κυνηγαω ρε Παυλο. Μια γνωριμια ηταν. Θα ηθελα να μου συμβει κι εμενα. Επειδη νιωθω οτι τωρα μπορω να υπαρξω με καποιον μαζι. Αυτος το επιδιωξε. Κι απο τη στιγμη που σου αρεσει καποιος, θες να τον γνωρισεις καλυτερα. Να δοκιμασεις εστω...

uberbastard είπε...

Οταν υπαρχει χασμα και διαφορες αλλα εισαι μονο εσυ ετοιμος για παραχωρησεις υπαρχει προβλημα

the boy with the arab strap είπε...

οσο γρηγορα ηρθε τοσο γρηγορα θα το ξεπερασεις ....και φροντισε να εχεις λιγο χρονο για τον ευατο σου , γιατι μετα θα υπαρξει προβλημα αν δεν εχεις χρονο για την παρτυ σου